vrijdag, 01 July 2016 10:16

Robin Frijns tekent voor een tweede seizoen met MS Amlin Andretti Formule E Team

MS Andretti Formule E-team heeft Robin Frijns bevestigd als een van hun drivers voor volgend seizoen in het FIA Formule E Championship. Zowel het team en Frijns zijn blij om hun samenwerking voort te zetten.

Het eerste seizoen van de Nederlander heeft bewezen succesvol in het Formule E kampioenschap te zijn. Het team gebruikte een betrouwbare voedingsunit afkomstig van seizoen 1 van het Formule E Championship. Hoewel een groot aantal teams een nieuwere powerunit gebruikte, heeft Frijns het niet onthouden om punten te scoren in bijna elke race, met inbegrip van een podiumplaats in het Putrajaya ePrix.

Het is geen grote verrassing dat Andretti meer dan blij is om Frijns voor een tweede Formule E seizoen vast te leggen. Michael Andretti toonde zijn enthousiasme al meerdere malen tijdens het seizoen, prees grote houding Robin's, zijn punt scoren standvastigheid, en zijn pure snelheid en talent. Robin is "the real deal", verklaarde Michael Andretti al eerder dit jaar.

Gisteren heeft de MS Amlin Andretti Formule E Team hun nieuwe livery voor volgend seizoen onthult. Het team zal dit weekend al met deze livery rondrijden, voor de laatste 2 ronden van het huidige seizoen, in Engeland voor de Londense ePrix.

Gallery

Pole positie voor Bruno Spengler, BMW-armada bij top 10
12e uur - top vier nog steeds in één ronde
Max zesde na eerste kwalificatie Macau
Ocon waarschijnlijk bezig aan laatste jaar Formule 3
Max naar P2 en P5 in loterij op Spa
"Het continu wisselen in de F1 is waarschijnlijk schadelijker dan in voetbal"
BMW onthult nieuw DTM-wapen: de M4
Max debuteert wellicht in Japan tijdens Formule 1-weekend
Alleen nieuwe deal met Hunter-Reay positief voor Andretti Autosport
Alleen voor toerwagens: organisatoren 24H SERIES powered by Hankook voeren vanaf 2016 ook Hankook 24H SILVERSTONE door