vrijdag, 01 July 2016 10:16

Robin Frijns tekent voor een tweede seizoen met MS Amlin Andretti Formule E Team

MS Andretti Formule E-team heeft Robin Frijns bevestigd als een van hun drivers voor volgend seizoen in het FIA Formule E Championship. Zowel het team en Frijns zijn blij om hun samenwerking voort te zetten.

Het eerste seizoen van de Nederlander heeft bewezen succesvol in het Formule E kampioenschap te zijn. Het team gebruikte een betrouwbare voedingsunit afkomstig van seizoen 1 van het Formule E Championship. Hoewel een groot aantal teams een nieuwere powerunit gebruikte, heeft Frijns het niet onthouden om punten te scoren in bijna elke race, met inbegrip van een podiumplaats in het Putrajaya ePrix.

Het is geen grote verrassing dat Andretti meer dan blij is om Frijns voor een tweede Formule E seizoen vast te leggen. Michael Andretti toonde zijn enthousiasme al meerdere malen tijdens het seizoen, prees grote houding Robin's, zijn punt scoren standvastigheid, en zijn pure snelheid en talent. Robin is "the real deal", verklaarde Michael Andretti al eerder dit jaar.

Gisteren heeft de MS Amlin Andretti Formule E Team hun nieuwe livery voor volgend seizoen onthult. Het team zal dit weekend al met deze livery rondrijden, voor de laatste 2 ronden van het huidige seizoen, in Engeland voor de Londense ePrix.

Gallery

Tom Coronel net naast podium tijdens FIA WTCC-races Slowakije
Jake Dennis pakt tweede zege van het weekend in race 3 op Spa-Francorchamps
Rowland aan kop in GP2-Kampioenschap dankzij sterk dubbel podium voor MP Motorsport op Silverstone
Stroll stevig aan de leiding na sterk weekend
Dennis van de Laar met Brits topteam in Masters of Formula 3
Openhartig interview met de race engineer van Max
Luca Filippi vervangt Mike Conway bij CFH Racing
23e uur - Leider GTE PRO valt terug met een gebroken aandrijfas
Ocon verbolgen over drive-through Norisring
Dennis Kuipers klasse apart in Zuiderzeerally